Гранд Пек

Вкусот на традицијата на Македонија и Балканот на Ваша дланка.

Image
Гранд Пек

Ваш вистински избор

Вкусот на традицијата на Македонија и Балканот на Ваша дланка.

Гранд - пек е компанија основана во 2005 година, седиште во Кочани, Македонија.
Фирмата се занимава со производство на полуготови замрзнати производи, приготвени по традиционални рецепти.
Главна цел на Гранд - Пек е во време на технологија и брз живот, да ја врати традицијата преку вкусни, свежо печени оброци кои потсетуваат на старите добри времиња поминати со нашите најмили.
Со широк асортиман на замрзнати производи Гранд - Пек веќе долги години допира до срцата на потрошувачите.
Нашите производи се достапни на низа пазари и ценети пекари низ волшебните региони на Македонија, воодушевувачкиот Блкан, низ огромното пространство на Европа се до шармантните пејзажи на Англија.
Вкусот на традицијата на Македонија и Балканот на Ваша дланка.