Image
Гранд Пек

Ваш вистински избор

Вкусот на традицијата на Македонија и Балканот на Ваша дланка.

Главна цел на Гранд - Пек е во време на технологија и брз живот, да ја врати традицијата преку вкусни, свежо печени оброци кои потсетуваат на старите добри времиња поминати со нашите најмили.

Нашите производи се достапни на низа пазари и ценети пекари низ волшебните региони на Македонија, воодушевувачкиот Блкан, низ огромното пространство на Европа се до шармантните пејзажи на Англија.