Контактирајте

Може да испратите порака преку формата подолу.

Пишете...


Можете да испратете електронска пошта на contact@grandpek.mk, а може и директно да ни пишете преку формата подолу.


Адреса

Бел камен бб, Кочани, Македонија.

Е-пошта

contact@galaluks.com        

Телефон

(+389) 75 453 040