Нашите производи

Полуготови замрзнати производи направени по традиционален рецепт

Производи

Image

Колпиди                            

Вкусни, превкусни, највкусни...

Повеќе...
Image

Домашен бурек со сирење

Вкусни, превкусни, највкусни...

Повеќе...
Image

Домашен бурек со месо

Вкусни, превкусни, највкусни...

Повеќе...
Image

Домашен бурек со ајвар и сирење

Вкусни, превкусни, највкусни...

Повеќе...
Image

Мини бурек со сирење

Вкусни, превкусни, највкусни...

Повеќе...
Image

Мини бурек со месо            

Вкусни, превкусни, највкусни...

Повеќе...
Image

Мини бурек со ајвар и сирење

Вкусни, превкусни, највкусни...

Повеќе...